עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

21/09/2011 | 20:59 | מאת: אמיר

בבדיקת MRI של עמוד שדרה צווארי התגלו הממצאים הבאים 1. C3-C4 - מודם בלט דיסק - אוסטאופיט אחורי עם לחץ קל על הרצסים ועל השק , ללא היצרות משמעותית של הנקבים . 2. C5-C6 - בלט דיסק מינימאלי אחורי ללא היצרות משמעותית של השק או הנקבים. 3. סיכום - שינויים ניווניים מינימאלים ב C3-C4 וכן ב - C5-C6 האם תופעה כזאת יכולה להסביר את הכאבים החזקים שיש לי בעורף ומקרינים לראש בחלק האחורי עד האזניים ? והאם תופעות אלו יכולות לגרום גם לכאבי ידיים והרגשה לפעמים של נימול במיוחד ביד שמאל

23/09/2011 | 08:28 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום אמיר, בהחלט כן, קיים לחץ על העצבים היוצאים מאזור הצוואר לידיים ולעורף. פנה לכירופרקט לטיפול בבעיהץ בברכה, יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב