כאבים באמצע הגב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

27/10/2003 | 21:38 | מאת: שרה

שלום לכם אנינמצאת כבר כשנה לאחר לידה סובלת מהרגשת נימול בידים בזמן השינה -תופעה שהיתה יותר שכיחה בזמן ההריון. וכאבים באמצע הגב במיוחד לאחר שינה בשעות הבוקר. אורטופד הציע לי פזיוטרפיה כבר חודשים שאני בטיפול והתופעה לא עברה האים כדאי לנסות דיקור סיני או לפנות לכירופרקט תודה מראש שרה.

28/10/2003 | 09:07 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום שרה את ההחלטה עליך לקחת לבד על סמך מידע על שתי התורות גם יחד. כירופרקטיקה עוסקת בבעיות הנובעות ממערכת העצבים. נימול בידיים בעת שינה נגרם מלחץ מתמשך על העצבים המובילים לידיים. סביר להניח כי קיים לחץ על העצבים במפרקי כף היד (תסמונת התעלה הקרפלית) הגורם לנימול. כמו כן, יש לבדוק האם קיים לחץ על שורשי העצבים היוצאים מהצוואר וגורמים תופעות דומות. כל זאת , כמובן, אחרי ששללנו מחלות אחרות כסכרת, תת פעילות בלוטת התריס, מחלות ראומטיות ועוד. נ.ב: הצטברות משקל עודף \ נפיחות במפרק כף היד יכול לגרום לנימול בכפות הידיים. בהצלחה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב