מתקשה להתיישר

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

23/08/2003 | 10:14 | מאת: אמנון

שלום : אני בן 35 . בשנים האחרונות אני לא מסוגל לשבת על כסא או לנהוג ברציפות מעבר לשעה רצופה . וגם במהלך השעה אני יושב באי שקט כי אני מחפש תנוחה פחות מציקה . יש לציין שעברתי מספר פעמים c.t. והממצא היה בלט קל בין החוליות l3 לבין l4 . הגב נתפס לי בערך כל חודשיים דבר שפוגע לי בחיי היום היום ובעבודה . טופלתי עיי אורטופד + נוירולוג במרפאת כאב חל שיפור קל אך לא משמעותי . הטיפול התרופתי שקיבלתי היה . וליום . אביטרן . וויוקס . פרקודן . כיום אני מאוד חושש ללכת מהר או לבצע תנועות חדות כי ברור לי שזה יהיה כרוך בהשבתה של מס ימים ללא תנועה ועם כאבי תופת . מה ניתן לעשות על מנת ישפר ולו בבעט את איכות חיי תודה מראש אמנון כהן

23/08/2003 | 12:38 | מאת: אהרוני

פנה לטיפול בשיטת פלדנקריז או שיטת אלכסנדר הם יעזרו לך

24/08/2003 | 21:55 | מאת: ד"ר רונן רפאל

שלום אמנון, מתיאורך נראה שאתה סובל מבעיה מכאנית בגב התחתון. מומלץ לעבור אבחון על ידי דר' לכירופרקטיקה על מנת לאשר או לשלול את האפשרות שבלט הדיסק הוא אכן מקור הבעיה. תוכנית טיפולים תותאם אישית לאחר האיבחון. (מחקרים מראים כי למעלה מ- 36% מהאנשים עם בלטי דיסק בגב התחתון לא סובלים מכאבים) לדעתי, כירופרקטיקה יכולה להועיל לך מאוד. בהצלחה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב