תרופת נוביטרופן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/05/2005 | 22:27 | מאת: מורלי

שלום אני לוקחת נוביטרופן כמעט שנתים עקב לחץ בשלפוחית אחרי שתיה של 100 CC נבדק בבית חולים שאלתי האם יש צורך לעשות הפסקה בלקיחת התרופה או לא האם יש לה השפעות לוואי לאחר שימוש של שנתיים תודה רבה מורלי

22/05/2005 | 08:58 | מאת: ד"ר קונדריאה

התרופה מצויינת. מקובל לשנות את הטיפול מדי 6-12 חדש עמ להפחית התרגלות. ניתן להפסיק בכול עת בברכה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04 שדרות ח"ן 11 ת"א טלפון: 5284892-03

24/01/2007 | 11:09 | מאת: גילה גולן

עשיתי בדיקת אוירודינמיקה כי אני סובלת מבריחת שתן. בבדיקה התברר שיש לי שלפוחית קטנה 200מ"ג וגם דלקת. קבלתי תרופת נוביטרופן ואנטיביוטיקה ציפרוגיס. שאלתי האם צריך לקחת את הנוביטרופן כל החיים? מה הסכנות שבתרופה? וגם מה הסכנות שבבציפרוגיס. האם הדלקת לא יכולה לחלוף בלי תרופה? תודה על תשומת הלב גילה סליחה מה המינוסם בשלפוחית קטנה ומה הסיכונים?

17/02/2009 | 08:52 | מאת: טלי

.? לשאול האם התרופה מיועדת גם לילדים עם בריחת שתן יומית ולילית

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה