מוצפת בשתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

16/06/2004 | 02:27 | מאת: בעיות

17/06/04 שלום רב פעמים עברתי בדיקת אורודינמיקה בשני מרכזים שונים,והתוצאות היו זהות שאין לי דליפה, (אך נתנו לי כדורים נוביטרופן, ודירסטול שמשניהם כמעט שותקתי), אך אני טובעת בים השתן, איני מצליחה להגיע לשירותים, השתן מציף אותי .והרופא טוען שאני איטית, תודה מצפה לתשובה,

19/06/2004 | 10:15 | מאת: ד"ר קונדריאה

האמת אתך. אך לפי מכתבך קבלת את אחד הטיפולים המתאימים לדחיפות ותכיפות. הטיפול לא מתאים לך עקב תופעות לואי ולכן עליך לחפש ביחד אם הרופא המטפל טיפול אחר שיתאים לך. בברכה

23/06/2004 | 14:22 | מאת: נינה דלה

אני סובלת קשה מדליפת שתן במיוחד וזה נורא כשאני משתעלת . זה קורה בעיקר כשאני חולה ואז מגיע שלב השיעול וזה פשוט נורא. גם במאמץ כגון ריצה הליכה מהירהוכל מאמץ של לחץ. עשיתי תרגול רצפת אגן עם מחשב וגם בדיקה בבית חולים לקביעה עם אכן יש דליפה. נאמר לי שם שאם פיזיוטרפיה לא יעזור - יש אופציה של ניתוח שממנו אני פוחדת פחד מוות. תודה מראש עבור תשובתכם

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה