מיואשת

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/08/2015 | 21:12 | מאת: לין

אני בת 18 כבר שלוש חודשים אני עם דחיפות לשתן יכול להיות כל שעה חצי שעה רבע שעה מעצבן ניסיתי שלוש כדורים לשלפוחית רגיזה וסיקייר טוביאס עזר לשבוע ועבר ההשפעה ועוד כדור שמתתחיל באות ד שכחתי תשם קרה לי גם לא מזמן שהשתן יוצא ממש תקוע כזה וכואב לי בקטנה אחר העשיתי פיפי עשיתי בדיקות ויצאו תקינות אין דלקת לא אבנים הכל תקין אין לי לחץ נפשי אוו משהו כזה וזה מגביל אותי המצב הזה אבל בכל זאת אני מתאפקת כמה שאני יכולה לתרגל וזה לא עובר לי ?? זה יעבור ? מה נחייה ככה

שלום רב, במידה ו - 3 סוגי כדורים לא עזרו לך - אני ממליץ לך לעבור ברור יסודי שכולל - אולטרא סאונד כליות ושלפוחית, ציסטוסקופיה, אורודינמיקה, שתן לציטולוגיה וכו'. ב ב ר כ ה , דר. מני אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה