בעיות בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/10/2012 | 17:51 | מאת: רותי

בת 70 - בגיל 45 עברתי כריתת רחם ללא השחלות. כיום יש לי צניחת נרתיק בינונית - כמו כן דליפת שתן בשעות הבוקר - כאבים בלילה בבטן התחתונה כולל כאבים בווגינה . עברתי סדרת טיפולים לחיזוק ריצפת אגן . (עזר מעט לכאבים) כמו כן רחצה בבריכת שחיה גורמת לדלקות בשלפוחית ורעידות קור . כיצד אפשר לפתור או להקל . בתודה מראש .

22/10/2012 | 08:34 | מאת: ד"ר קונדריאה

נראה שניתוח להרמת הנרתיק הצנוח תעזור גם לכאבים וגם יורידו את מספר הדלקות בדרכי השתן. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה