הרבה נשים שעברו הוצאת רחם צונח סובלות מקור בקיץ

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

12/08/2012 | 11:07 | מאת: דבי

למה קר להן באמצע הקיץ יש לי בריחת שתן זה כשנה בעיקבות ארוע מוחי בקומי באמצע הלילה לשירותים. ואני חוששת שיציעו לי הוצאת רחם ואהיה כמוהן. האם אי אפשר להרים ולחזק. אני בת 55.

16/08/2012 | 11:14 | מאת: ד"ר קונדריאה

שאלתך איננה ברורה. לדליפת שתן במאמץ יש ניתוח יעיל שאינו כולל נגיעה ברחם. לכיס רגיז הטיפול בדרכ תרופתי. הוצאת רחם נעשית בהתוויות אחרות לגמרי. כגוןו: סרטן צמניחת רחם רחם שרירני דימומים ועוד. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה