צניחת שלפוחית שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

12/07/2012 | 17:00 | מאת: לינוי

שלום רב... אני נימצאת 4 חודשים לאחר לידה וגיליתי שיש לי צניחת של שלפוחית השתן ברמה בינונית פלוס ללא בריחת שתן. ברצוני לדעת האם פיזיוטרפיה יכולה לעזור ולהחזיר את המצב לקדמותו,האם יש כל מיני המצאים שמחדירים פנימה על מנת להרים את שלפוחית השתן. בנוסף רציתי לדעת האם מותר לקיים יחסי מין במצב כזה? בתודה מראש לינוי

17/07/2012 | 13:24 | מאת: ד"ר קונדריאה

אין שום תרגול היכול להרים צניחה כוון שהרקמה שצנחה-כיס השתן אינו שריר. פיסיוטרפיה יכולה לחזק את פתח הנרתיק ולתת רצפה יציבה לכיס ע"מ שלא יצנח יותר. אין שופם בעיה עם יחסי מין

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה