כאבים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/10/2011 | 16:43 | מאת: איריס

דר' נכבד ,לפני שבועיים כאב באגן ימין שממש היה לי קשה ללכת לאחר שבוע תכיפות בשתן ואי נוחות למטה כאילו שמשהו מפריע בפתח. עם זאת היה ריר דמי (מעט), בבדיקת סטיק, דם בשתן. ובכללית ובתרבית לא נמצא שום דבר, אלא שלפני התוצאות נתנה לי הרופאה זינט והתחלתי לקחת ולמרות התוצאות הרופאה אמרה לי לא להפסיק ולקחת 5 ימים, בינתיים עדיין כאבים אי נוחות למטה, התכיפות ירדה אך עדיין ישנה אבל פחות, רופא נשים בדק ולא מצא כלום, בנוסף נתנה לי ר' המשפחה כדורים סדורל, לא לקחתי. עלי לציין שעפי' בדיקה הורמונלית אמרה לי הרופאה שאני בגיל מעבר, אני בת 45, אבל יש קצת תנודות של הורמונים, אין לי מחזור כ 8 ח', לוקחת כדורים אנלדקס ונגד כולסטרול, נא חוות דעתך

15/10/2011 | 06:04 | מאת: ד"ר קונדריאה

צניחה גרמה לדלקת בנרתיק ולתופעה. פני לרופא נשים מטפל .בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה