דליפת שתן והרטבת לילה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/09/2011 | 18:35 | מאת: צביה

אני בת 38 אם לשלושה אני סובלת בשנה וחצי האחרונים מתופעה של דליפת שתן במאמץ במשך היום לעיתים תכופות אמנם בדרך כלל מדובר בטיפות בודדות אבל זה עדיין נורא מציק מה גם שלעיתים מדובר ביותר מכמה טיפות אבל המצב הגרוע יותר זה הרטבת לילה כל לילה זה לא דליפה זה הרטבה בלי שליטה אני פשוט קמה בבוקר ספוגה אני סובלת משלפוחית רגיזה אני הולכת המון לשירותים גם במשך היום וגם בלילה אני יודעת שההרטבה זה תוצאה של יותר מפעם אחת במשך הלילה שהרטבתי אבל אז אני פשוט לא מתעוררת מזה גם במשך היום אני לא מסוגלת להתאפק יותר משניות בודדות הרופא בקופת חולים הפנה אותי למרפאת הרטבה שם הומלץ לי על זמזם בשילוב מינרין וטיפול התנהגותי מילוי יומן הרטבה מס' לילות רטובים וכמות של ההרטבה במשך הלילה על ידי שקילה של הטיטול הרטוב בבוקר זה היה די משפיל מה גם שניסתי את זה במשך חודשיים ללא שיפור משמעותי הרופא במרפאת ההרטבה טען שמדובר בהרטבה משנית אבל הוא לא שלח אותי לבדיקות לבירור הסיבה להרטבה משום שאני הפסקתי את הביקורים אצלו ואת הטיפולים באמצע מה לדעתך יכולה להיות הסיבה איפה ואילו בדיקות צריך לעשות וכיצד ניתן לטפל?

14/09/2011 | 19:15 | מאת: ד"ר קונדריאה

עליך לעבור ברור מלא אצל אורוגינקולוג וכן בדיקה נוירולוגית. רק לאחר אבחון מלא ניתן יהיה להציע טיפול

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה