אני אשמח לתשובה מדויקת -האם יש קשר לבריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/08/2011 | 17:12 | מאת: דני

שלום רב, אני בן 35 אינני נוטל תרופות יש לי שיתוק מוחין מולד. למעלה מ30 שנה לא סבלתי מבריחת שתן. בחודשים האחרונים התפתחה אצלי תופעה של תחושת לחץ בשלפוחית גם אחרי שהייתי בשירותים ובעיקר בזמן מקלחת. בדיקות שתן, כליות, דרכי השתן, שלפוחית והערמונית יצאו תקינות . בדיקה ראשונה של שארית שתן שעשיתי לפני אולטרה סאונד הראתה 183CC ובבדיקה השניה לא הייתה שארית. האורולוגים שבדקו לא יודעים להסביר מה הסיבה. האם לדעתך יש סיכון לבריחת שתן במצב מעורפל זה? היום לפני שהלכתי לשירותים ראיתי טיפה שטפטפה לפני שנתתי שתן בצורה מסודרת. זה מצביע לדעתך על בעיה בשלפוחית? זה מציק לי בעיקר בזמן מקלחת כשאי אפשר להבדיל בין מים מהמקלחת לשתן וגורם לי להסתבנויות מוגזמות. אנא הבע דעתך. תודה, דני

20/08/2011 | 05:30 | מאת: ד"ר קונדריאה

פנה לפורום אורולוגי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה