ציסטוצלה ועוד

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/07/2011 | 07:44 | מאת: מלי

בס"ד אני סובלת למעלה משנה מבלט נרתיקי . בחודשים האחרונים מפריע לי מאוד בתפקוד היומיומי. צריכה שירותים בסביבה ומתקשה ללכת יותר מידי. זה גם כרוך במן תחושת כובד בחלק גוף תחתון. אובחנתי כמי שסובלת מצניחת רחם בדרגה קלה (2) וציסטוצלה בדרגה 3. כמו כן בבדיקה אורודינמית הומלץ על TOT. רופא נשים המליץ על ניתוח לתיקון דפנות הנרתיק+tot ואילו שני פרופסורים שבקרתי אצלם לקבלת חוות דעת המליצו על ניתוח וגינלי הכולל כריתת רחם +תיקון דפנות נרתיק +TOT . נקודה נוספת בענין ההרדמה , אחד ממליץ על הרדמה אפידורלית ואילו השני על הרדמה כללית בטענה שהיא פחות מסוכנת. ואני כמובן מאוד מבולבלת ולא יודעת מה להחליט. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי . נ.ב. בבדיקות דם טרום ניתוח נמצא MPV=11.3 ו- וקריאטינין 0.5 חורגים מעט מערכי הנורמה.

08/08/2011 | 07:37 | מאת: ד"ר קונדריאה

נראה שעליך להקשיב לפרופסורים. על ההרדמה המתאימה יש להחליט עם המרדים. אין הבדל עקרוני בין סוגי ההרדמה השונים מבחינת בטיחות. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה