איך יודעים שיש בריחת שתן?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/03/2011 | 10:57 | מאת: רונית

ד"ר שלום רב, אני בת 39 לאחר 2 לידות ,האחרונה לפני שנתיים. בריאה. בימים האחרונים אני חשה במשך היום מעין רטיבות קלה באיבר המין. קשה לי לדעת אם זה רטיבות מהנרתיק או שתן. אני לא מרגישה ש"בורח" לי שתן, אבל יש רטיבות. קשה לי להבחין גם ע"פ ריח וגם ע"פ הסתכלות. האם יש איזה נייר לקמוס או משהו דומה או כל רעיון אחר שאפשר לשים ולראות מה זה? תודה לך רונית

19/03/2011 | 22:48 | מאת: ד"ר קונדריאה

הדרך הנכונה לאבחון היא בבדיקה אצל רופא נשים ובדיקת תפקוד דרכי השתן התחתונות- בדיקה אורודינאמית. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה