לחץ בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

16/02/2011 | 20:06 | מאת: חן

כבר שבוע וחצי שאיני מצליחה לישון בלילות , ברגע שאני עוברת למצב מנוחה ונסיון להרדמות אני כל הזמן מרגישה צורך להשתין ( לחץ על השלפוחית ) מצב שאיני ישנה וכמה כל 15 דקות לשירותים בחלק מהמקרים יוצאות טיפות בודדות ובחלקן יש צורך במאמץ וכלום לא קורה .. במשך היום אני מרוקנת את השלפוחית לעיתים תכופות ( כל שעתיים בערך ) אבל ההתרוקנות היא גדולה ורגילה ( זרם גדול ). ואני מאמינה שאני לא כל 10 דקות בשירותים במשך היום מפני שיש לי יכולת אפוק שלא קיימת כשמדובר בלילה בנסיון שינה. במשך היום רבים הפעמים שאני באמצע העבודה או פגישה ודוחה את השתן למרות שיש צורך למועד מאוחר יותר רופא משפחה הפנה אותי לכוון של דלקת אך תרבית חזרה תקינה והוא אמר לי גניקולוג . בדיקה גניקולוגית הראתה שהכל תקין ואין מיומות . לא הפנו לשום מקום להמשך ולא קיבלתי שום תשובה מה כן יכולה להיות הבעייה . מה עלי לעשות עכשיו ?

21/02/2011 | 09:27 | מאת: ד"ר קונדריאה

לעיך לעבור בדיקה נוירולוגית!. ולאחר מכן לפנות לאורוגינקולוג. בברכה

21/02/2011 | 09:37 | מאת: חן

תודה על התגובה, תוכל לכוון אותי בבקשה מדוע עלי לראות נוירולוג ? מה הכיוון ? כדי שיהיה לי מה להגיד לרופא המשפחה על מנת שהוא יבין ויסכים לתת לי הפנייה לנוירולוג ? מכייון שהוא שלח אותי לגניקולוג וזה היה מבןי סתום . תודה רבה !

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה