שלום רב,

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

16/01/2011 | 13:04 | מאת: א.

שואלת בשם אמי. בת 52, עברה לפני חודשיים ניתוח לתיקון ציסטוצלה דרגה 3 עם רשת, סבלה מבריחת שתן במאמץ. ברקע 2 לידות נרתיקיות וכריתת רחם בגיל 44 (מיומות). סה"כ בריאות תקינה. לאחר הניתוח התלוננה שעדיין מרגישה שבורח שתן במאמץ, אבל הרופאה המנתחת טענה בביקורת שזה תקין וזה ישתפר. היום, חודשיים אחרי ואין שיפור, בוחר שתן בעיקר בשיעול וצחוק. מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

19/01/2011 | 09:38 | מאת: ד"ר קונדריאה

רשת משמשת לתיקון הצניחה ולא לתיקון דליפת שתן במאמץ. לדליפה מתקנים עם סרט תת שופכתי. או שלא הושם סרט או שהניתוח כדל. בכול מקרה יש צורך בהשמת סרט לתיקון מצב הדליפה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה