פתרון להשתנת יתר

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/01/2011 | 22:25 | מאת: לימור

שלום אני בת 29 וכבר כ- 6 שנים אני הולכת לעשות פיפי בערך כל 5 דקות, כאשר השתן הוא ארוך ומלא, ולא קצר. אין לי דלקות או סכרת או כל מחלה אחרת, עשו לי בדיקות מקיפות, השלפוחית שלי בסדר, זאת ראו באלטראסאונד. עשו לי בדיקה מאוד חודרנית לבדוק קיבולת (עם צינור קטטר שמחדירים לשלפוחית ריקה וממלאים אותה בנוזל)והייתה ללי תחושה של שתן אחרי מעט זמן ממש. אני קמה בלילה בין 5 ל-7 פעמים, נסיעה פשוטה של שעה קשה לי להתאפק, ויש לי לחץ נוראי. לקחתי ספזמקס או משהו כזה, ולקחתי כדורים צהובים קטנים (9 ביום) וזה לא עזר. מה לעשות?

11/01/2011 | 18:58 | מאת: ד"ר קונדריאה

לנסות תרופות נוספות ובמידה ולא עוזר לשקול הזרקת בוטוקס לכיס השתן או קוצב שלפוחית. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה