בריחת שתן ?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

02/12/2010 | 11:38 | מאת: פאולה

אני בת 45 סובלת מבריחת שתן לאחרונה גם בריחת צואה יש מקרים שאני בשירותים ואז אני מרגישה מן גוש שרוצה לצאת בריחת שתן גדולה יותר כשאי משתעלת מתעטשת צוחקת לא מצליחה לשלוט בזה. בנוסף יש כאבים בצד ימין אבל בדיקת כליות יצאה תקינה. בעבודתי אני יושבת המון ומתאפקת המון הייתי אצל רופא נשים להוצאת התקן לפני כשנה והוא לא אמר שיש לי צניחת רחם 1. האם הוא היה אומר לי אם הוא היה מרגיש בצניחת רחם או בודקים את זה שונה מהוצאת ההתקן חוץ מזה כשבאתי שיחזיר לי התקן חדש הוא לא הצליח 2. הבדיקות שלי תקינות כולל הורמונליות. אין לי דלקת בשתן.. 3. אני לאחר 4 לידות תמיד עם חתך האחרונה לפני 10 שנים 4. לגשת שוב לרופא נשים 5. אורוגניקולוג יש רק במודיעין שזה רחוק בשבילי איך אני יכולה אם צריך כמובן להגיע לוולפסון (תושבת חולון)אליך ?

08/12/2010 | 09:06 | מאת: ד"ר קונדריאה

את זקוקה לאבחון אורוגינקולוגי מלא. אשמח לעשות זאת במרפאתי האורוגינקולוגית בוולפסון לקביעת תור 03-5028490 בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה