דליפת שתן לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/09/2010 | 16:54 | מאת: רונית

שלום לדק' אני אישה בת 58 עברתי ניתוח TOT לפני חמישה חודשים שאלתי לאחר הניתוח הלכתי לביקורת גם לרופא המנתח גם לרופא נשים שלי שלוש פעמים למעקב וגם בגלל שאחרי הניתוח וגם עכשין המצב לא השתפר עדין יש בריחה רצינית ממצב שכיבה לעמידה בעיקר בבוקר בברור אצל שני הרופאים אמרו לי ענין של זמן כמה זמן ואם הניתוח בכלל הצליח מה עושים תודה

09/09/2010 | 17:27 | מאת: ד"ר קונדריאה

הניתוח נכשל. עליך לחזור על בדיקה אורודינאמית ויתכן וצריך ניתוח חוזר

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה