ומה לגבי דליפת שתן במנוחה, בבית??

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/03/2010 | 17:51 | מאת: תוהה

אני בת 27, בריאה. לעיתים אני סובלת מדליפת שתן קלה מאוד, אך מטרידה, גם כשאני בבית ואפילו נחה במיטה. אין לחץ של פיפי או מאמץ כלשהו, מה יכולה להיות הסיבה? יש לציין שההשתנה הרגילה שלי ארוכה מאוד - במצב רגיל אני יכולה לשבת בשירותים כרבע שעה, ועדיין יהיה עוד פיפי (אין קשר לדלקת, היו לי כמה בחיי ואני מכירה את ההבדל..) מצב כזה הוא בר טיפול? תודה.

28/03/2010 | 05:57 | מאת: ד"ר קונדריאה

הפרעת הזרם והדליפה הן תלונות המחייבות ברור אצל אורוגינקולוג וכן התיעצות נוירולוגית. תתכן פגיעה עצבית הגורמת לתופעות אלו. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה