דליפת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

05/02/2010 | 13:32 | מאת: אפרת

אני בת 29 מהמרכז,נשואה +ילד בן שנה וחצי. סובלת כבר יותר מ 5 שנים מדליפת שתן. (ישנה אפשרות שזה התחיל עקב כדור שלקחתי בעקבות בעיות נוירולוגיות שיש לי-אפילפסיה מגיל 15). לאחר הלידה המצב הוחמר ובזמן האחרון זה בא לידי ביטוי גם במאמץ.כל הבדיקות שעברתי תקינות+פיזיוטרפיה שעברתי אבל אין שינוי. מה היית ממליץ לי לעשות בהתחשב בכך שארצה בעתיד ילד נוסף? בתודה אפרת

09/02/2010 | 15:19 | מאת: ד"ר קונדריאה

לא ציינת את סוג הדליפה. יתכן וניתוח קטן יעזור כמו טיפול תרופתי גם כן. את צריכה ברור אורוגינקולוגי לאבחון מדוייק. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה