ניתוח הרמת שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/12/2009 | 19:31 | מאת: רותי

אני בת 53.עם צניחה של שלפוחית השתן בדרגה 3.אין בריחה ודחיפות במתן שתן.איזה ניתוח עדיף עבורי: ניתוח קולפורפיה קדמית ואחורית עם חיזוק שריר ריצפת האגן והרמת השלפוחית או קולפורפיה עם מתלה tvt.

14/12/2009 | 10:14 | מאת: ד"ר קונדריאה

ערבבת שני מצבים. לצניחה עילך לעבור ניתוח נרתיקי עם או ללא רשת לפי דיון עם המנתח. ניתוח tvtהוא סרט לתיקון דליפת שתן במאמץ אותו אין לך ולכן את לא צריכה תוספת זאת בניתוח. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה