אורודינמיקה ומנומטריה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/09/2009 | 21:47 | מאת: נילי

אני בת 50 בריאה בדרך כלל. סובלת בשנה האחרונהמעצירות,שמתבטאת בקושי בהתרוקנות ותחושה של חוסר התרוקנות לאחר עשיית הצרכים וכאב לעיתים ברקטום ופעם אחת היתה לי דליפה קטנה של צואה לא רצונית . אני סובלת מרקטוצלה .בדיקת קולונוסקופיה וירטואלית תקינה .בדי קת המונומטריה הראתה:לחץ בסיסי תקין,לחץ יזום בספינקטר אנלי נמוך, RAIR הופק,תחושה ראשונה ברקטום לבלון נמוכה,הופק אניזמוס . בבדיקת אורודינמיקה שעשה לי הגניקולוג אין לי צניחה של איברי האגן פרט לרקטוצלה האורודינמיקה לא תקינה יש דליפת שתן במאמץ ובהתעטשות ולאחר הריקון נשאר עוד שתן שדולף חשד להצרות בשופכה מועמדת לציסטוסקופיה האם יש משהו שקושר בין כל הבעיות אשמח לעזרתך?? רופאים ומטפלים:

13/10/2009 | 10:11 | מאת: ד"ר קונדריאה

הקשר בין כול הדברים הוא ליקוי בתיפקוד ריצפת האגן. במרפאת ריצפת אגן אצלנו בוולפסון אנו מבררים ומטפלים בכול הבעיות הללו. 035028407 לגלית לקביעת תור. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה