כאבים בבטן תחתונה ואי קולי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

12/09/2009 | 19:48 | מאת: טלי

שלום רב, אני מסיימת סידרת אנטיביויקה לחיידק אי קולי\ וזאת לאחר שקיבלתי מסוגה פעם אחת לאחר מכן זינט פעמיים ועכשיו מיקרודנטין 4 פעמים ביום, יש לי כאבים באגן התחתון, צריבה וצורך להטיל שתן לעיתים קרובות. היות ואני מיועדת להרמת השלפוחית ולתיקון צניחת הנרתיק, האם זה יכול להעיד על דלקת כלשהיא? ומה לדעתך עלי לעשות בהמשך? האם לקחת טיפול מונע כבר למרות שאולי לא הושמד האי קולי? האם כל כך הרבה אנטיביוטיקה לא יכולים לחסלו? אותי הם חיסלו בכבר, לוקחת חמוציות ופרוביוטיק שוטפת בחומץ תפוחים, האם כל כך הרבה חיידקים שנכנסים לשלפוחית יכולים להיגרם מכל הצניחות שלי? למה לא הולך לי להיתפטר מהם? האם גמרו אומר לחסל אותי? סליחה על השאלות האלה אבל אין לי תשובות.

17/09/2009 | 09:10 | מאת: ד"ר קונדריאה

במידה ולא נמצא גורם ברור לחזרת הדלקת הרי שסביר שהצניחה ושארית השתן הן אחד הגורמים וצפוי שיפור לאחר הניתוח. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה