ניתוח בשיטת t.v.t

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/09/2009 | 11:47 | מאת: טוני

שלום רב[,בת 53 בקע סרעפתי, חשש לאוטם לקונרי בראש, אספרין ופרבליפ, טחורים לפעמים] יש לי בריחת שתן חזקה מאוד, במאמץ, עשיתי אורודינמיקה, מאחר ואני סובלת מדלקות חוזרות בשלפוחית השתן, האנטיביוטיקה לא עוזרת כבר, ונאמר לי שעלי לעבור ניתוח להרמת השלפוחית, האם ניתוח מסוג זה יכול לעזור להפסקת הדלקות בתרבית השתן? האם באמת יש קשר????? הרופא אמר שהשרירים רפויים השופכה צנחה, השלפוחית , והדלקות החוזרות הם מהקירבה ומהפתח הפעור בקירבה לפי הטבעת, עלי לציין שבמאמץ בלבד בורח לי השתן, עיטוש צחוק, ואין לי שום דרך לשלוט בכך.אבל להתאפק אני יכולה. אני סובלת מהתופעה מגיל 40, האם זה לא מאוחר מדי? כמה זמן אחרי הניתוח אוכל לחזור לעבודה? בהנחה שהכל הצליח? אני יכולה לעבוד בישיבה ועמידה לסרוגין. תודה על הפורום הנהדר שלך. טוני

07/09/2009 | 08:39 | מאת: ד"ר קונדריאה

אין שום קשר בין דליפת שתן במאמץ לדלקות חוזרות בדרכי השתן. צניחתכיס השתן עלולה להיות קשורה והרמתה עשויה לעזור. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה