דליפת שתן בכל שיעול ואלטרול

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/05/2009 | 19:08 | מאת: אלה המודאגת

שלום לרופא אני אשה בת 62 .לפני כ20 שנה עברתי רז אופריישן אצל פרופ לינדנר בוולפסון.לאחר כחצי שנה המצב חזר כמעט לקדמותו.כבר שנים אני לוחקת כדור בשם אלטרול שעוזר לי מאוד. לפני שבועיים התקררתי והשתעלתי מאוד והנה שוב דליפת שתן בכל מאמץ,למרות שאני לוקחת אלטרול!!!.כך שכנראה -הכדור פשוט הפסיק לעזור לי ...היום הייתי בכמה בתי מרקחת עם מרשם לאלטרול ובכולם אותה תשובה:הפסיקו לייצר את הכדור. אני כבר לא משתעלת כל כך הרבה אבל פתאום כל שעול קטן גורם לי לבריחת שתן ויש לי כאבים קלים מאוד בשיפולי הבטן.(אולי זמניים ואין קשר) נכנסתי ממש לדיכאון-אין לי רצון לעבור נתוח נוסף.וגם כדור האלטרול הפסיק להשפיע וגם הפסיקו ליצרו. אבקש לדעת איזו תרופה יכולה גם היא לעזור לי(לא משנה מחירה).אין לי דחיפות במתן שתן ואין לי דלקת -רק הרטבה במאמץ. אודה לך על תשובה מהירה.בכבוד רב ובתודה אלה המודאגת

09/05/2009 | 03:45 | מאת: ד"ר קונדריאה

פרופ לינדנר הוא מאסף הרופא. את יכולה לקחת פרימוניל במקום אלטרול אך יתכן והניתוח התפרק ואולי יהיה עליך לחזור עליו

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה