תוצאות אולטרסאונד דרכי השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/08/2003 | 22:53 | מאת: חנה

שלום, אני בת 26 וסובלת מעל חצי שנה (לפחות) מבעיה בשלפוחית. אין לי מושג מתי אני צריכה ללכת לשירותים. לפעמים ההרגשה היא שצריך ואין כלום ולהיפך. כשאני מתעטשת, לפעמים יוצא קצת. והכי חשוב ומרגיז (בקיץ..) מיד אחרי שתית מים קרים אני חייבת ללכת לשירותים. הייתי אצל אורולוג ששלח אותי לבדיקה. והתוצאות: כליות: בגודל ובמבנה תקין. ללא עדות לאבנים או הידרונפרוזיס. כליה שמאלית: בגודל: 11.6 ס"מ. כליה ימנית: 10.7 ס"מ. כיס שתן: בעל קיבולת טובה, דפנות חלקים. שארית שתן: לאחר התרוקנות נמדדה שארית של כ - 62 סמ"ק. ועכשיו, מה עושים?? יש תרופה?? תודה מראש, העסוקה שלא מספיקה ללכת עם התוצאות לרופא..

14/08/2003 | 09:58 | מאת: ד"ר דוד גורדון

שלום עליך לעבור בדיקת תפקוד שלפוחית השתן אורודינמיקה ורק עפ תוצאותיה ניתן יהיה לעזור לך.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה