ריור עקב היפוטוניה בפה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

01/02/2013 | 22:21 | מאת: לימור

שלום רב , בתי בת שש סובלת מהיפוטוניה קשה באיזור הפה , עקב כך היא מריירת מאוד . אנחנו מטפלים בבעיה באמצעות מדבקות סקופודרם אך ברור לי שזה לא מטפל בבעיה לעתיד ואני מאוד מוטרדת היות וזה גורם תגובות מצד ילדים בני גילה . מה ניתן לעשות בנושא ?? איך אני מצליחה לאתר קלינאיות תקשורת המתמחות בתחום הזה ? היא בגן לחינוך מיוחד ומטופלת עי כל צוותי הפרא הרפואי ועד כה לא הועלה שום טיפול יעיל . אשמח לתגובתך , לימור

יש רשימה ארוכה של דברים שניתן לעשות. אני יוצאת במהלך החודש הקרוב עם תוכנית שתופעל על ידי קינאי התקשורת או צוות מקצועות הבריאות בכל מקום (גם בבית הספר) לגבי המדבקות, אינני אוהבת אותם כי למעשה את נותנת להלדה טיפול תרופתי למשהו אחר (סחרחורת, למי שנוסע) ותופעת הלווי לאחר שיש פעילות של מערכת העצבית האוטומטית היא יובש בבלוטות הרוק טבעוד מקומות בגוף. יש מי שסובל מבעיות בשווי משקל כתוצאה של המדבקות... יש טיפול רפאוי (ניתוח לקשירה או הסטה של בלוטות הרוק יחד עם הזרקת botox, הטיפול ידוע , מוכר ושכיח בספרות המקצעוית שלנו. אשמח לייעץ לך באופן אישי או דרך קלינאי התקשורת שעובדים בגן של ביתך. הן יודעות להתקשור אלי, בקלות, דרך אגודת קלינאי התקשורת. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה