אפזיה מוטורית

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

04/01/2011 | 12:46 | מאת: הילית

אחותי לוקה באפזיה מוטורית כתוצאה מניוון תאי מוח מהקרנות. עוברת טיפולים בתא לחץ (יהיו 100 טיפולים). הננו מחפשים קלינאית תקשורת שיקומית שתעבוד באופן פרטי או לחילופין סטודנטים לצורך העניין. כמו כן אשמח לדעת האם יש מסגרות מתאימות לתעסוקה/ שיקום וכו'. באזור חדרה. אודה על העזרה.

אפזיה הינה תופע של פגיעה בתקפוד השפתי - מה הכוונה ב"אפזיה מוטוררית" אולי את מתכוונת אפזיה אקספרסיבית (של ההבעה)? יש מרכז שוהם בפרדס חנה, וגם קליאני תקשןרת בביה"ח הילל יפה בחדרה, אולי תתחילי משם? בהצלחה

04/01/2011 | 19:29 | מאת: הילית

פרידה שלום, למרכז שוהם הגענו. היא תקבל שם חצי שעה בשבוע, כמו כן מקבלת מה שמגיע לה מקופת חולים , עוד חצי שעה בשבוע. ומובן שאין זה מספיק בפרט במהלך הטיפולים בתא הלחץ. איפה אני יכולה לפרסם מודעת דרושים בעניין? קראתי על מרכז אדלר לאפזיה בירושלים, האם יש מקבילות באזור השרון/ צפון? תודה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה