היפרלקסיה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

11/01/2001 | 19:36 | מאת: שירי

שמי שירי, אני מורה בכיתת חינוך מיוחד. מעוניינת לקבל מידע נוסף על תסמונת ההיפרלקסיה: כשל בתקשורת (לא אוטיזם או p.d.d) ובעיות שפה. ספר יחיד אשר נכתב בנושא: "קריאה בגיל צעיר מדיי - תסמונת ההיפרלקסיה" / סוזן מרטינס מילר - הוצ' אח, 2000.

לצערי אינני מצויא בספרות בתחום זה , יתכן ואין יותר ספרים בעברית הנושא זה. בכינוס הקרוב של קלינאי התקשורת יעלה הנושא של היפרלקסיה ושפה והינך מוזמנת ליצור איתי קשר לאחר ה- 20 בפברואר, אז אוכל להפנות אותך לספר התקצירים שיצא לאור, עד אז ויכלול את התקציר של ההרצאה, בנוסף חפשי בנושאים של פסיכיאטריה של הילד ובאתרים של ספריות אוניברסיטאיות וחנויות ספרים. בהצלחה

18/06/2001 | 21:20 | מאת: דנה

פרידה קורנברוט כתב/ה: > > לצערי אינני מצויא בספרות בתחום זה , יתכן ואין יותר ספרים בעברית > הנושא זה. > בכינוס הקרוב של קלינאי התקשורת יעלה הנושא של היפרלקסיה ושפה > והינך מוזמנת ליצור איתי קשר לאחר ה- 20 בפברואר, אז אוכל להפנות > אותך לספר התקצירים שיצא לאור, עד אז ויכלול את התקציר של ההרצאה, > בנוסף חפשי בנושאים של פסיכיאטריה של הילד ובאתרים של ספריות > אוניברסיטאיות וחנויות ספרים. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה