פצעים מוגלתיים באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/12/2003 | 20:48 | מאת: אורנה

יש לי כבר חודש פצעים קטנים מוגלתיים באף. רופא אחד נתן לי אנטיביוטיקה כי הוא אמר שזו דלקת ברירית האף. אחרי שזה לא עבר חזרתי לרופאה אחרת והיא אמרה שזה מיובש ונתנה לי תרופה להרגעה. מה זה יכול להיות- כלום לא עזר.

14/12/2003 | 08:57 | מאת: ד"ר טליה מרק

אורנה היקרה ! כמובן אם הייתי רואה..... אבל אנחנו במדיה של האינטרנט. ישנם כמה גורמים לפצעים בכניסה לאף - במבוא האף, יובש, חיידק, חיטוט או ניגוב אגרסיבי, הרפס... המון סיבות באמת. אם לא חולף אפשר לקחת משטח אף ולחפש מקור זיהום. המשחה החביבה עלי בטיפול היא משחת העיניים הפשוטה סינטומיצין שמרבית המקרים של פצעים על רגע זיהומי עובדת נפלא, וגם משום היותה שמנונית היא מונעת יובש. בהצלחה, ד"ר טלי מרק

מנהל פורום אף אוזן גרון