איך לפתור בעיית הנחירות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/03/2002 | 15:48 | מאת: רוזי

שלום! אשמח אם תוכלו להייעץ לי. חבר שלי נוחר בצורה בלתי רגילה. זה קורה בקביעות ובכל פעם שהוא נרדם ובמן השינה הכי עמוקה שלו. זה מאוד מפריע בעיקר לי אבל מה שיותר מדאיג אותי זה שלפי מיטב ידיעתי נחירות נגרמות על ידי בעיה בריאותית כלשהי. הוא מושך עם הליכה לרופא. אודה לכם אם תוכלו לענות על מה בד"כ גורם לנחירות? והאם אפשר לפתור את הבעיה? בתודה, רוזי

03/03/2002 | 20:51 | מאת: ד"ר יהודה רוט

סיבה שכיחה היא חסימה בדרכי הנשימה העליונות, שניתן לטפל בה למשל ע"י הפחתת המשקל. כדי לברר יסודית אין מנוס מבקור אצל הרופא. דרך שכיחה המאלצת את הנחרן להגיע לבדיקה היא איום על שלום הבית...

מנהל פורום אף אוזן גרון