post nasal drip רציני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/01/2002 | 10:34 | מאת: נינה

מזה מספר שנים אני סובלת מ post nasal drip שמטרידה אותי מאד, פעמים יותר ופעמים פחות. לאחרונה התקררתי (לפחות זה מה שאני מאמינה שקרה) והתפתחה אצלי נזלת דלקתית. קיבלתי גם אנטיביוטיקה משום שהגרון היה אדום. העניין הוא שהנזלת נשארה "בתוך המערכת" וסירבה לצאת בדרך המקובלת, קרי דרך האף. מאידך היא ירדה מאחורי האף וגרמה לי לבחילות ולתחושת חנק. אני פוחדת שכך זה יהיה מעכשיו ואילך. יש לציין שנבחן נושא של סינוסיטיס גם בבדיקה וגם בציולם מספר פעמים בעבר ולא נתגלה סימן לקיומו. אנא עזור לי להבין מה עלי לעשות. תודה מראש. נינה.

16/01/2002 | 09:43 | מאת: נינה

עלי להוסיף שכבר מעל חצי שנה כאשר אני שואפת אויר עמוק, יש מעין ריח מוזר שמעיב על חוש הריח שלי. כמו-כן כאשר אני עושה פעולות שמגרות ירידה של נזלת (למשל, צחצוח שיניים) זה מביא אותי למצבי בחילה נוראיים עקב ירידת הנזלת לכיוון הגרון.

16/01/2002 | 13:49 | מאת: ד"ר יהודה רוט

אם הדבר לא נעשה, ממליץ על בדיקה רינוסקופית (עם סיב אופטי) וגם CT של הסינוסים, טסטים אלרגולוגיים..

מנהל פורום אף אוזן גרון