תוצאות בדיקת תרבית ליחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/12/2011 | 16:43 | מאת: משה

אני בן 57 ומזה כחודשיים סובל מליחה מטרידה,לפעמים עם תופעות חנק. אשמח לקבל הסבר לתוצאות בדיקת תרבית ליחה שנערכה לי: פלורה נורמלית של דרכי נשימה עליונות. sputum cult polymo.cells תאי מוגלה יותר מ-25 לשדה תאי אפיתל פחות מ-10 לשדה. תודה

14/12/2011 | 17:21 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אין חיידק מיוחד, יש מוגלה וקצת תאים שהתקלפו להם מדרכי הנשימה, זה לא משהו מיוחד ולא מכוון לטיפול ספציפי. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון