ד"ר נתן שלמקוביץ - טיפול בטינטון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/04/2011 | 22:43 | מאת: גידי

לפני כ 3 שנים, בעקבות תאונת דרכים ופתיחת כרית אויר צדדית, החל לי טינטון. האם יש חדש בתחום הריפוי? בתודה, גידי

25/04/2011 | 15:48 | מאת: ד"ר טליה מרק

טיניטוס היא תופעה פיזיולוגית נורמלית תגובתית למצבים שונים של סטרס וביניהם גם חבלות וגם ליקויי שמיעה וכו'. לכן לא מדובר ב"ריפוי" אלא בטיפול. הטיפול העיקרי הוא קוגניטיבי וכן טיפול בכל רכיבי הסטרס הנלווים. בברכה וחג שמח, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477, www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון