טינטון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/09/2000 | 07:24 | מאת: יוסי

מזה שנים אני סובל מ"צילצולים באזניים" ניסיתי מגוון אפשרויות של טיפול בנושא. מה ניראה הטיפול היעיל והמעודכן לטיפול אפקטיבי ?

20/09/2000 | 18:05 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום יוסי מהו הטיפול היעיל למכונית שלא "סוחבת " ? - תלוי מהי הבעייה, מערכת הצתה, מנוע, מצבר, אולי בעייה אחרת. גם כאן, טיפול יעיל תלוי בבעייה עצמה, אם בעייתך תוגדר, הרי שיהיה אפשר לדון במענה. אני מקווה שהאנלוגיה ברורה. בהצלחה.

27/07/2001 | 21:52 | מאת: אמיתי

יוסי יקר, ליבי איתך. גם אני סבלתי מטינטון בעקבות מכה שקבלתי. הטינטון הופיעה בעיקר במצב שכיבה, ולא יכולתי לישון. א.א.ג. היו חסרי אונים. נוירולוג יקר נתן לי לקחת מודל+קסאנאגיס בבוקר ובערב למשך 10 ימים. אח"כ עברתי רק לערב ואח"כ הורדתי עוד את המינון. כיום אני כבר לא לוקח תרופות. עם התחלת לקיחת התרופות הצלחתי לישון! ולתפקד! גם היתה רגישות לרעש. היום אני יודע ממה אני צריך להמנע: 1. רעש על כל סוגיו (לא הולך לחתונות!) 2. מעט אספרטיים (דיאט קולה לא יותר מדי) 3. מנסה להמנע מתרופות ואנטיביוטיקה הכי חשוב עבורי הוא להמנע מרעש. אמיתי

מנהל פורום אף אוזן גרון