פגיעה בעצב השמיעה- אוזן שמאל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/09/2009 | 12:18 | מאת: רותם

לפני כשנה וחצי איבחנו אצלי פגיעה בעצב השמיעה עקב וירוס שהייתי חולה בו. עד לפני כמה חודשים השמיעה שלי חזרה פחות או יותר למצבה הנורמלי. לפני חודש בערך האוזן התחילה "לחזור" לאותם סימפטומים שהיו לי בתחילת הפגיעה- טינטון בלתי פוסק, הרגשת האוזן הסתומה, אי סבילות לרעש ולו הכי קטן וכו'. האם ישנה דרך להבין מה גרם לשינוי הזה ולקריסת האוזן שוב? כיצד ניתן (אם אפשר) להחזיר שוב את מצב האוזן כפי שהייתה לפני כחודש ובו לא היה טינטון כה מורגש והשמיעה הייתה פחות או יותר בגבול הסביר? תודה מראש

11/09/2009 | 01:33 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב האם ביצעת שוב בדיקת שמיעה ? אם לא בצע דחוף וחזור לטיפול אא"ג !! בברכה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אא"ג, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, שיקום שמיעה, טיפול בטיניטוס ובהיפראקוזיס, www.tinnitus.co.il 04-6225223, 03-5272477

מנהל פורום אף אוזן גרון