סינוסיטיס?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/10/2001 | 20:56 | מאת: אני

ד"ר ארז בנדט שלום. מזה כחודשיים אני סובלת מכבי ראש סחרחורת מדי פעם ולאחרונה גם לחץ וכאב בעיניים.(נשללה האפשרות לגלאוקומה ע"י רופא עיניים.) מדי בוקר אני קמה עם נפיחות סביב העיינים והלחיים. היום פניתי לבדיקת לחץ דם ומדדו לי לחץ של 180/100 בעקבות המדידה פניתי לרופא משפחה שאבחן סינוסיטיס(על סמך תשובתי החיובית לשאלתו האם אני סובלת מליחה.) הוא נתן לי אנטיביוטיקה -זינט פוטה ל-10 ימים+תרסיס לאף. אני מאד סקפטית לגבי האבחנה-מה דעתך?(גילי-48 ) בברכה ובתודה מראש. אני.

17/10/2001 | 06:50 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לחץ דם כה גבוה ובצקות בפנים? כדאי מאד לבדוק שתן כדי לראות שאת לא מאבדת חלבון בשתן וזו הסיבה לבצקות!!!. + בדיקות דם כלליות, תפקודי כליה וכו'. לגבי אבחנה אפשרית של סנוסיטיס - צילום סינוסים עשוי לענות על השאלה. עם סיפור מחלה של חדשיים אין דחיפות בנטילת אנטיביוטיקה (שאולי תוכח כמיותרת) ואפשר להמתין יום-יומיים לתוצאות הצילום.

מנהל פורום אף אוזן גרון