כאב גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/10/2001 | 13:17 | מאת: גלי

שלום רב , לפני כמה חודשים חליתי בשפעת והיה לי גם דלקת בגרון. עשיתי משטח גרון והוא היה בסדר. הענין הוא שהכאב נמשך חודש. ואח"כ עוד חודשיים (בערך) כאב גרון חלש אבל טורדני. הלכתי לרופא הוא בדק את הגרון ואמר שהכל בסדר. ושאין דבר כזה שגרון יכאב כ"כ הרבה זמן. אני בחורה בוגרת ולא מחפשת תירוצים להשאר בבית ועיצבן אותי לשמוע את מה שאמר. לכן שאלתי היא - האם אין מצב שגרון כואב כ"כ הרבה זמן? זה לא כאב בבליעה זה כאב בגרון עצמו. מקווה לקבל תשובה תודה

10/10/2001 | 22:08 | מאת: ד"ר ארז בנדט

קשה לדעת ללא בדיקה. ממליץ בדיקת אאג - יש לו המכשור להסתכל לעומק הלוע ולאיזור הכניסה לושט.

מנהל פורום אף אוזן גרון