פטריה בלשון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/10/2001 | 18:28 | מאת: sanctus

שלום ד"ר יש לי בעיה של פטרת הלשון , ניסיתי להתמודד עם מספר תרופות שונות כמו ניסטטין או אורלטן כמו כן אני שומר על היגינה רצינית האיזור הפה. אני גם לוקח חומצה קפרילית וויטמינים מיוחדים של סולגר למניעת בעיות בכבד עקב פירוק הפטריה. עברו מספר רב של חודשים מאז התחלת הטיפול אך לרופא שלי אין הצעות חדשות ובינתיים הלבן בפי משגשג. האם תוכל להושיע ??? :-) תודה! האופטימי

07/10/2001 | 21:11 | מאת: ד"ר ארז בנדט

אינני בטוח שאושיע. האם בטוח שמדובר בפטרת? בוצעו משטחי לשון חוזרים? לפעמים נוצר חיפוי לבן על הלשון שאינו דווקא פטרתי - במיוחד במעשנים ולפעמים עשוי להיות קשור לתזונה מסויימת. נסה להתייעץ גם באחד מפורומי רפואה טבעית או תזונה ודיאטה שיש בדוקטורס.

07/10/2001 | 21:44 | מאת: sanctus

תודה תודה תודה !!!

מנהל פורום אף אוזן גרון