נחירות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/09/2001 | 10:05 | מאת: עמי

אני כבן 60 וסובל מדי פעם מנחירות שכאילו גורמות להפסקת נשימה קצרצרה בשיא הנחירה (לפי עדות בת זוגתי הסובלת.) מה עושים??

18/09/2001 | 18:13 | מאת: ד"ר ארז בנדט

על פניו ייתכן והינך סובל מתסמונת דום נשימה בשינה. פנה להבדק ע"י רופא אאג ובהמשך תופנה, קרוב לוודאי, לביצוע בדיקת שינה. ההחלטות הטיפוליות ייגזרו מממצאי הבדיקה הגופנית + בדיקת השינה.

18/09/2001 | 18:14 | מאת: ד"ר ארז בנדט

על פניו ייתכן והינך סובל מתסמונת דום נשימה בשינה. פנה להבדק ע"י רופא אאג ובהמשך תופנה, קרוב לוודאי, לביצוע בדיקת שינה. ההחלטות הטיפוליות ייגזרו מממצאי הבדיקה הגופנית + בדיקת השינה.

מנהל פורום אף אוזן גרון