סחרחורות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/08/2001 | 22:33 | מאת: s.p.y

ד"ר נכבד, אני סובלת מסחרחורות משנת 93. ברורים רבים ומקיפים העלו בעיה וסטיבולרית. עשיתי סדרה של טיפולים פיזוטרפים שעזרו לי. בזמן האחרון יש לי גלי סחרחורות עם כל תנועה של העיניים. ניגשתי לבדיקת עיניים והיא היתה תקינה כולל בדיקת לחץ תוך עיני ובדיקת קרקעית העין. האם התופעה מוכרת לכם - רופאי א.א.ג.? האם זה קשור בבעיה שלי באוזן הפנימית? האם מנוחה במקרה הזה מועילה? כי נראה לי שפזיוטרפיה במצב כזה לא תועיל. תודה

27/08/2001 | 14:10 | מאת: ד"ר ארז בנדט

סוג של תרגילים מיוחדים לעיניים/סחרחורת בשם תרגילי CAWTHORNE עשויים לעזור. יש מקום לשקול ביצוע חוזר של ENG

מנהל פורום אף אוזן גרון