כאב בבליעה עם הקרנה לאוזן אחת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/07/2001 | 11:00 | מאת: רחל שניר

מזה כמה שבועות אני חשה כאב גרון משונה בזמן הבליעה ללא התקררות ולאחרונה יש לי כאב באוזן שמאל (גם בבליעה כואב לי יותר בצד שמאל) לפני כמה חודשים בזמן כאב אוזניים אובחן אצלי דלקת בלסת שעברה ללא טיפול מיוחד יש לי הרגשה שלא מדובר בהתקררות רגילה או משהו שקשור לזה מה אני אמורה לעשות ?למי לפנות? ראוי לציין שאני תמיד דוחה דברים או מחוסר זמן או מרצון שהכל יחלוף לבד תודה על תשומת הלב

30/07/2001 | 21:37 | מאת: ד"ר ארז בנדט

עליך לפנות לבדיקה ע"י רופא אאג כמובן.

20/04/2004 | 13:32 | מאת: גדי

שלום רחל, אני סובל מבעיה דומה ומעונין לשמוע על התפתחויות אצלך. אנא חזרי ל- [email protected] בברכה, גדי.

מנהל פורום אף אוזן גרון