נזלת כרונית, אפצ'ים וחבר'ה נוספים...

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/07/2001 | 17:16 | מאת: יעלי

מזה 8 חודשים שאני סובלת מנזלת בלתי נגמרת, התעטשויות רבות וגירודים באוזניים ובגרון. נבדקתי אצל שני רופאי א.א.ג. וטופלתי בתרופות רבות (כדורים ותרסיסים לאף) ללא הועיל. עזרה לי מאוד זריקת סטרואידים ובמשך חודש וחצי לא סבלתי ולו טיפה מן הסימפטומים הנ"ל. ביקרתי גם אצל רופא אלרגיה שערך לי טסטים ולא נמצאה אלרגיה, וכן לא נמצא מאומה בצילום רנטגן של מערות האף. מה עושים מלבד להמשיך ולסבול?!

17/07/2001 | 07:51 | מאת: ד"ר ארז בנדט

למעשה אותם טיפולים שעברת עד כה. ייתכן שיש מקום לחזור על הטסטים לאלרגיה. את יכולה לנסות מוצרים טבעיים להפחתת תסמינים. נסי להתייעץ גם בפורום רפואה משלימה/משולבת.

מנהל פורום אף אוזן גרון