דלקת גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/06/2001 | 23:58 | מאת: יעל אוחיון

בתי בת 22 מזה כחודשיים יש לה מוגלה בגרון קיבלה אוגמנטין בכל מיני מינונים. לאחרונה ניגשה לרופא אף אוזן גרון בדק אותה . בלוטות הלימפה נפוחות מעט ולדעתו יש לה את "מחלת הנשיקה" אני מאוד מבקשת לדעת מהם הסימפטומים למחלת הנשיקה תודה יעל אוחיון

23/06/2001 | 14:59 | מאת: ד"ר ארז בנדט

דלקת גרון/שקדים וקשרי לימפה תפוחים בצוואר. חולשה, לעיתים גם הגדלת כבד וטחול, פגיעה מסויימת בתפקודי כבד (ניתן לגלות בבדיקות מעבדה). אבחנת המחלה נעשית גם על סמך בדיקות מעבדה (סרולוגיה) ספציפיות.

מנהל פורום אף אוזן גרון