basel cell carcinoma

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

31/03/2001 | 01:26 | מאת: poly

שלום רב יש לי שאלה לגבי עניין שיש לו חשיבות גדולה לגבי. רציתי לשאוללגביbcc(basel cell carcimona( : ראשית, אילו השפעות יש למחלה עצמה על מערכת אף אוזן וגרון. האם יש קשר למצב של דום נשימתי. האם יכולה לחול החרפה במקרה של בעיות שמיעה. מה הסבירות לכך. אשמח אם תוכל להפנות אותי למקור בו קיימים נתונים אודות כך. שאלה נוספת- האם ניתוח שמבוצע בשל המחלה לעקירת עין והארובה וחלק מהלחי יכול להשפיע על מערכת הנשימה. כיצד יש בכך להשפיע על מצב של דום נשימתי. מה הפיתרונות למצב דום נשימתי: מה היתרונות והחסרונות. תודה מראש

01/04/2001 | 07:19 | מאת: ד"ר ארז בנדט

משאלתך אני מבין שעברת/הינך מועמד עקירת עין עקב BCC. ייתכן ששולבה גם עקירת חלק מדפן האף/סינוס. אך אם אין הצרות של מעבר האויר באף לא צריך להיות קשר בין BCC לדום נשימה. כנ"ל גם לגבי בעיות שמיעה - אין קשר. לגבי פתרונות לדום נשימה בשינה - אנא השתמש במנוע החיפוש של הפורום.

מנהל פורום אף אוזן גרון