שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/03/2001 | 17:47 | מאת: יעל

בת 38 סובלת מסינוסיטיס חוזרים עם פוסט נאזל דרופ, גודש צמיגי,יובש ודלקת סמפונות. התקרריות ושפעות לעיתים קרובות. מתנפחת בכל הגוף כולל פנים , גם אחרי שינה, קמה עם תחושת התקררות , אברים נוקשים ולא גמישים, רגליים נפוחות עם ורידים בולטים כאלו עשיתי הליכה ארוכה, כמו כן התנפחות בפלג גוף עליון מקשה בנשימה ואכילה. האם יש קשר בין הדברים?

30/03/2001 | 21:56 | מאת: לוין אסתר-קינייסולוגית

ליעל טיפול קינייסולוגי יכול לעזור לך. טיפול ללא תרופות. אינו במקום טיפול רפואי אלא במקביל אליו. עייני באחד מן האתרים העוסקים בקינייסולוגיה: http://www.healthk.co.uk/client.html כול-טוב

01/04/2001 | 07:16 | מאת: ד"ר ארז בנדט

לא קשר ישיר וברור אך ייתכן שיש השפעה לתזונה, אורח חיים ואנטיביוטיקות רבות/סטרואידים שנטלת. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם רופא משפחה ואולי לבצע בדיקות דם כלליות + תפקודי בלוטת התריס.

מנהל פורום אף אוזן גרון