סחרחורות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/08/2000 | 23:14 | מאת: מיכאל

אמא שלי בת 80 תהיה בדצמבר. מתלוננת לאחרונה עח סחרחורות. היא הלכה לנאורולוג והיא אמר לה שיתכן שזה מהאוזניים. הוא נתן לה "מודאל "ו "סטונרון". היא הלכה לרופא אוזניים והוא אמר לה שזה מהאוזניים והכדורים שהיא מקבלת טובים.יש מים באוזן ושהכדורים עוזרים אני קצת מודאג כי אמנם רק היום היא סיימה לקחת את הכדורים אבל הסחרחורת חזרה אבל לא בצורה חזקה.

24/08/2000 | 00:56 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום מיכאל. נוכחות נוזל באוזן התיכונה מסבירה אמנם סחרחורות אך הטיפול איננו כולל כדורים מהסוג שציינת אלא מחייב בירור של העניין ,ניקור של הנוזלים ואולי תוספת אנטיביוטיקה. חייבת להערך בנוסף גם בדיקה גופנית יסודית של מערכת שיווי המשקל וכמובן שגם בדיקת שמיעה. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון