נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/02/2001 | 23:22 | מאת: אלי

שלום, לצערי אני חווה בשנתיים האחרונות מספר פעמים של אי ניקוז נוזלים יעיל מהאוזניים. זריקת דיפרוספן עזרה במקרה אחד (במקור קיבלתי אותה עקב פוליפים רבים). בפעם השניה ביצעתי ניקוב לייזר. האם ניתן לטפל בעניין בצורה תרופתית אחרת, כולל "תרופות סבתא" וטיפים, גם ללא לורסטין ?

21/02/2001 | 10:02 | מאת: ד"ר ארז בנדט

ניתן לנסות לנפח (לפמפם), לעיסת מסטיק. אינני מרפא טבעי אך צמחי מרפא שאמורים לעזור: חליטות של טימין (גם טיון) לשפור צמיגות ליחה/נוזלים, מרווה כמייבש. סרפד, MELLISA, EUPHRASIA - כנגד תופעות אלרגיות. אולי כדאי שתפנה לאדם מקצועי בתחום. דבקה זיפנית לשפור נקוז לימפטי.

מנהל פורום אף אוזן גרון