אטימות וטנטון באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/12/2020 | 16:35 | מאת: מיקה

שלום ד"ר .עברתי ניתוח כפתור באוזן שמאל עקב לחץ שלילי ותחושת אטימות,בנוסף יש לי טנון רעש של זרם חשמל נחלש ומתגבר לסרוגין,בעקבות הכפתור אשתי הקלה באטימות,פחות לחץ אבל לא במאה אחוז,בדיקת שמיעה תקינה,יש ירידה קטנה מאוד בטונים הנמוכים באוזן הנ"ל ואין פגיעה בעצב השמיעה ברוך ה',שאלתי היא אם אעשה ניתוח בלון בתעלה צליל הטנטון עשוי להעלם? האם תעלה אוזן צרה יכולה לגרום לטנטון? תודה על תשובתך.

לגבי ניתוח הבלון הוא מיועד לגרום לפתיחה של תעלה חצוצרת האוזן ובכך להקל אל תחושת האטימות באוזן , בהחלט לא מעט מקקרים אנחנו עושים את הבלון יחד עם הצינורית. עם כל זה עדיין לא אוכל להבטיח לך שבאם תעשה בלון האטממות תעלם. סיכוי גדול מאוד שזה כן יקרה

מנהל פורום אף אוזן גרון